OVM Onderlinge Verzekeringen

OVM

OVM

Corporate identity

Dat staat je goed!

De verhuizing naar het nieuwe kantoorpand werd aangegrepen om de corporate identity van OVM aan te pakken. Tijd voor een frisse, vernieuwende wind in logo en uitstraling.

OVM-directeur Noud Smit is enthousiast over het resultaat: “Ik had vooraf een paar begrippen gedefinieerd die bij ons passen en die we graag terug wilden zien in de uitstraling van het pand. Zoals toegankelijk, herkenbaar, snel, vertrouwd en gewoon passend bij je klanten.

Je kunt wel zien dat Home of Happy Brands goed heeft geluisterd. Het is mooi geworden, ik heb al veel complimenten gekregen. Het is sowieso altijd prettig werken met Home of Happy Brands. Korte lijnen, goed werk en professionele medewerkers die taken oppakken en afspraken nakomen. Ik ben er happy mee.”

OVM
OVM
OVM
OVM
OVM

Blog…

omdat we graag onze mening delen

Dealercommunicatie: iets voor jouw bedrijf?

Iedereen kent het… Je gaat op zaterdag even met je gezin naar de Ikea en ach… “laten we ook even bij de Mediamarkt naar binnen gaan. We hebben niks nodig maar kunnen toch wel gewoon even rondkijken?” De kinderen vinden al snel de schappen vol met spellen voor de Xbox of PlayStation...

Nieuw schooljaar, nieuwe website

Bij Home of Happy Brands zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van websites. Bij ons komt geregeld de vraag binnen hoe we te werk gaan. Simpel, samen met jou als klant! Om tot een goede website te komen, is samenwerking belangrijk...