Klasseweb

klasseweb

Websites voor het onderwijs

KlasseWeb

Altijd en overal een goede website voor je school

KlasseWeb is een concept dat we speciaal hebben ontwikkeld voor het onderwijs. Online de juiste informatie op de juiste plek is de standaard. Echter, voor veel onderwijsorganisaties is het een worsteling om dit te realiseren. Onze opensource (WordPress) oplossingen maken het mogelijk om de (responsive) webomgevingen te beheren en waar nodig met allerlei ‘eigen’ onderwijs-applicaties te communiceren, zodat de juiste informatie optimaal wordt gepresenteerd aan besturen, ouders/verzorgers en kinderen.

Samen ontwikkelen

Voor een flink aantal scholen hebben we inmiddels websites ontwikkeld. We kunnen door standaardisering een mooi en betaalbaar (online)groeiplan realiseren. Alles in één keer overnieuw en wéér alle betrokkenen mee zien te krijgen? Dat is een zware opgave voor de meeste organisaties. Daar mogen we ons inmiddels ervaringsdeskundige in noemen. Door een combinatie van standaard oplossingen, korte brainstormsessies en scrum-technieken met kleine teams, zijn we in staat om klein te beginnen en door te groeien. Hiermee wordt ‘alweer’ een nieuwe website een leuk proces! Wil je meer informatie over onze werkwijze, laat het ons weten. Wij denken graag met je mee!

Contact met Bram of Johanne kan altijd, ook via onze chat!

KlasseWeb in de praktijk

Voor school(bestuur), kinderen en ouders is het internet een onmisbare schakel in de dagelijkse communicatie. Belangrijk dus dat de juiste informatie (eenvoudig) op de juiste plek wordt getoond. Of het nu gaat om de laatste nieuwtjes, bereikbaarheid van verslagen, foto’s, schoolagenda’s of een eenvoudig contact met een leerkracht, online communicatie is van groot belang. Met ons KlasseWeb concept helpen we jullie hier graag bij. Een flink aantal scholen en onderwijs gerelateerde instellingen maakt reeds gebruik van onze kennis en ervaring!

Een aantal praktische voordelen:

» de school is zelf eigenaar van de website

» opzegbaar per maand

» eenvoudige strippenkaart voor ondersteuning en support

» flexibel en schaalbaar

» responsive, dus op ieder device een goede website

» altijd up-to-date en dus maximale veiligheid

Blog…

omdat we graag onze mening delen

Dealercommunicatie: iets voor jouw bedrijf?

Iedereen kent het… Je gaat op zaterdag even met je gezin naar de Ikea en ach… “laten we ook even bij de Mediamarkt naar binnen gaan. We hebben niks nodig maar kunnen toch wel gewoon even rondkijken?” De kinderen vinden al snel de schappen vol met spellen voor de Xbox of PlayStation...

Nieuw schooljaar, nieuwe website

Bij Home of Happy Brands zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van websites. Bij ons komt geregeld de vraag binnen hoe we te werk gaan. Simpel, samen met jou als klant! Om tot een goede website te komen, is samenwerking belangrijk...