Merk bouwen

Schuurman Schoenen

Merk bouwen

Hoe kunnen klanten jouw merk herkennen? Onbewust maak je keuzes voor merken op basis van gevoel.
Een sterk merk is onderscheidend, relevant én geloofwaardig. Wij denken samen met jou na over merkontwikkeling en je offline en online identiteit.

ID-kaart workshops

Je kernbelofte als merk vormt de basis voor een creatief concept met een passende visuele stijl. Tijdens een ID-kaart workshop halen we deze kernbelofte naar boven. Dit is je merkidentiteit die als leidraad dient voor alle toekomstige interne en externe uitingen. Op strategische wijze ontwikkelen én versterken we de identiteit van je bedrijf of merk. Voor nu en in de toekomst.

Online identiteit

Hoe presenteer je jezelf als merk via internet aan de buitenwereld? Dat is waarover je nadenkt als je een online identiteit wilt neerzetten. Grappig genoeg denken veel merken daar niet eens over na. Ze doen maar wat. Maar zo wil jij niet zijn, toch? Daarom kom je eerst naar ons. Samen bepalen we wat de ideale manier van online communiceren is voor jouw merk.

Blog…

omdat we graag onze mening delen

De wereld van reclame en communicatie: Wat een vak!

De kreet boven dit artikel klinkt in de wereld van reclame en communicatie al zolang als ik me kan herinneren. Geen wonder, want in onze bedrijfstak gebeurt van alles, voortdurend. En dat heeft natuurlijk gevolgen voor onze focus...